Teamkultur

28. april 2017 08:25
Teamkultur - Styrk samarbejde i dit projektteam / Elisabeth Plum

Der er stor forskel på at lede enkeltpersoner og lede samarbejdet i en gruppe. I gruppen har du relationer til de enkelte medlemmer, men medlemmerne har også relationer til hinanden og omgivelserne. Som projektleder skal du derfor facilitere samarbejdet og skabe en kultur, hvor alle spiller hinanden gode på kryds og tværs.

På dette morgenmøde sætter vi fokus på, hvordan du skaber high performance ved at lede teamkulturen. Du får også indsigt i Team Culture™ Modellen, som kan hjælpe dig med at skabe high performance i teamet.

Teamkultur - Styrk samarbejde i dit projektteam / Elisabeth Plum

Der er stor forskel på at lede enkeltpersoner og lede samarbejdet i en gruppe. I gruppen har du relationer til de enkelte medlemmer, men medlemmerne har også relationer til hinanden og omgivelserne. Som projektleder skal du derfor facilitere samarbejdet og skabe en kultur, hvor alle spiller hinanden gode på kryds og tværs.

På dette morgenmøde sætter vi fokus på, hvordan du skaber high performance ved at lede teamkulturen. Du får også indsigt i Team Culture™ Modellen, som kan hjælpe dig med at skabe high performance i teamet.

Læs mere om Ledernes Morgenmøde for Projektledere

Klip fra eventet

Optagelser

Morgenmøde: Teamkultur

299 views 28. april 2017

På Ledernes nye morgenmøder for projektledere præsenterer engagerede oplægsholdere dig for Agil...

Moments

Slides - Teamkultur.pdf

Her kan du downloade slides fra morgenmødet.