Morgenmøde om agil projektledelse

507 views
14. maj 2019 projektledelse

Hvad gør I, når I står med et projekt, der SKAL lykkes? Statistikken fra Standish Group fortæller, at det hjælper at køre agilt. Men hvad gør I, hvis I ikke har prøvet at køre agile projekter før eller kun kender til Scrum?

På morgenmødet får du et praktisk gennemprøvet og teoretisk velfunderet bud på, hvad der virker og som får selv store og komplekse agile projekter succesfuldt i mål til tiden eller før. Tilgangen har vist sit værd fra små til meget store projekter og på tværs af brancher. Du hører om, hvordan projektdeltagerne trives og hjælper hinanden til at skrue ned for risikoen og op for succesen.

Du bliver også klædt på til at kunne finde frem til den/de agile tilgange som f.eks. Scrum, SAFe® og agil projektledelse, der er relevante for din organisation.

Morgenmødet ledes af Lasse Borris Sørensen, stifter og Agil Coach hos Plan A. Siden 2008 har Lasse brugt cirka 15.000 timer på agile projekter og primært fokuseret på agil coaching af komplekse projekter hos (mellem-)store organisationer i Danmark. I 2018 blev Lasse udnævnt til International Ambassadør i Danmark af Agile Business Consortium (tidligere DSDM), der står bag 100.000+ agile projektledercertificeringer på verdensplan.

Se vores kursus i Agil projektledelse med certificering her.

Del