Morgenmøde om at få gennemslagskraft som ny leder

731 views
7. november 2019 Personlig udvikling
Ny leder - 31.10.19 - København

Få gennemslagskraft som ny leder / Anders Amstrup

Som ny leder træder du med ét ind i en helt ny rolle på en helt ny scene. Med ét ser andre helt anderledes på dig, end du er vant til. Du har måske nogle gode tanker om at du bare vil være den samme, som før du blev leder. Men den går ikke, for du er ikke længere den samme i den socialt konstruerede virkelighed. Du er nødt til at tage fat på at finde dig til rette i den nye rolle, og det handler om at lære nogle ledelsesværktøjer, men især handler det om at du modnes personligt.

På dette morgenmøde giver jeg dig overblikket over den personlige modning, som du står foran eller måske midt i.  I tillæg giver jeg dig også nogle helt konkrete kommunikationsværktøjer. Kommunikationsværktøjer som jeg af erfaring ved, giver dig som ny leder en god og afbalanceret gennemslagskraft. Sluttelig gennemgår jeg mit bud på din plan for de første 100 dage som leder.

Anders Amstrup er erhvervspsykolog, og han har mere end 15 års ledererfaring på mellem- og topniveau. Anders underviser blandt andet på Introduktion til god ledelse og Nyudnævnt leder.

Del