Morgenmøde om den moderne organisation

1.139 views
10. december 2019 organisatorisk ledelse

(De først ca. 30 min af optagelsen er der desværre lidt musik indover når, slidsne er i fuldskærm. Vi beklager.)

Morgenmøde med ledelsesekspert og forfatter, Erik Korsvik Østergaard, og få indsigt, modeller og cases fra danske progressive virksomheder. 

Mange ledere indser i disse år at deres nuværende lederskab og organisationsform ikke slår til, og at de i stedet skal omfavne nye moderne organisationsformer. Den teknologiske og sociologiske udvikling skaber nye krav og muligheder. Og hvis du vil være relevant for dine medarbejdere og for dit marked, skal du udvikle dig, dit lederskab og din organisation – og måske endda pivotere den. 

Den moderne organisation er fundamentalt anderledes end hvad vi hidtil har oplevet. Nye organisationsmodeller har set verdens lys, fx sociocracy/holacracy, agile, lean startup og teal. Command -and -control erstattes af små teams der sameksisterer og samarbejder i hyper -connectede netværk. Disse små teams er designet som selvstændige og selvledende organismer, der indgår i et organisatorisk økosystem. Det kræver nyt mindset, nyt organisationsdesign, nye mekanismer, ny kultur, ny ledelsesstil – og velgennemført forandringsledelse. 

Bliv inspireret, få tools og hør cases, der til hjælpe dig videre: 
• Om hvordan strategi, innovation, kultur, organisation og ledelse påvirkes 
• Om ledelsesopgaven 
• Om roller og adfærd 
• Om de nye organisationer 

Erik Korsvik Østergaard er underviser på kurset: ”Future of Work"

Han er cand. polyt., stifter af Bloch&Østergaard, der fokuserer på fremtidens lederskab, arbejde og organisation, og en populær oplægsholder og ledelsesrådgiver. I 2018 udgav han bogen ”The Responsive Leader”, og lige nu er han aktuel med efterfølgeren ”Teal Dots in an Orange World” (udkom i november 2019).

Del