Morgenmøde om lederudvikling i vandrestøvler

635 views
29. april 2019 personlig udvikling

Pilgrimme har gennem flere hundrede år brugt vandringen, som en mental renselsesproces og store tænkere som Kierkegaard, Kant og Nietzsche vandrede for at opnå inspiration og fordybelse.

Også ledere kan have gavn af at vandre. Forskningen viser, at vi tænker bedre og mere kreativt, når kroppen samtidig aktiveres. Nylige undersøgelser dokumenterer endda ændringer i hjernen hos folk der for nylig har vandret i naturen. De blev i bedre humør, fik større selvtillid og mere selvkontrol.

Jakob Aagaard har udviklet mere end 800 ledere gennem vandreture. Han kombinerer vandreturene med protreptik, som er et klassisk græsk dialogkoncept. Metoden – som også kunne kaldes værdibaseret coaching – bruges til erfaringsudveksling og refleksion mellem lederne. 

På dette morgenmøde vil Jakob fortælle om hvordan både vandring og protreptik kan udvikle ledere på kort tid og skabe personlig afklaring, øget beslutningskraft og fokus.


Hør hvordan vandring i naturen kan udvikle dit lederskab
Få indblik i protreptik som dialogredskab
Lær hvordan samtaler kan skabe afklaring og inspiration

 

Til slut på morgenmødet fortæller Jakob Aagaard om det nye kursus ”Lederudvikling i vandrestøvler” som afholdes ved Atlanterhavskysten i Portugal i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter.

Jakob Aagaard har en baggrund i politiet og en masteruddannelse i Business Coaching. Han har tidligere bl.a. været HR manager i IKEA Danmark, Sverige og Australien. Jakob er grundlægger af Walk to Explore, som coacher ledere og faciliterer lederudvikling gennem vandreture i ind- og udland.

(Optagelsen stopper når de tilstedeværende deltagere laver udendørs øvelse)

Del