Samlet optagelse fra White paper lanceringen : Sådan forebygger du stress som et element i bæredygtig ledelse

371 views
28. oktober 2020 ledelse, stress, whitepaper

White paper: Sådan forebygger du stress som et element i bæredygtig ledelse

(vi havde lidt tekniske problemer i starten, så intro er desværre ikke med i optagelsen)

I introen åbnede Bodil Nordestgaard Ismiris og Mads Kaagaard med egne erfaringer og erkendelser som topledere. En pointe var, at man som leder aldrig må være blind for, hvordan organisatoriske forhold påvirker, understøtter eller modvirker hinanden. Medarbejdernes trivsel er afhængige af organisatoriske rammer, der befordrer dem og ikke begrænser dem. Og derfor er stress ikke noget, der bare kan parkeres hos HR-afdelingen. Det skal også have opmærksomhed fra øverste niveau.

White paperet er en guide til dig, der ønsker at arbejde organisatorisk med forebyggelse af stress og skabe sunde virksomheder, der både har høj trivsel og høj performance

Stress er blevet en faktor, man som leder bliver nødt til at forholde sig til. Både på grund af de menneskelige konsekvenser og på grund af de negative effekter det har for økonomi og produktivitet i virksomheder og organisationer. Vi tror på, at problemet med stress kan løses ved at se på årsagerne hertil, og ved systematisk at sætte ind før stress opstår.

Det lyder måske simpelt, men hvordan gør man så det i praksis? Det får du svar på i dette white paper. Det er et bidrag til dig, der ønsker at lede bæredygtigt og være med til, eller sætte retningen for, at skabe sunde virksomheder og organisationer, der både har høj trivsel og høj performance.

Gennem en velafprøvet ledelsesmodel, gode råd, best practice og 10 konkrete cases fra virksomheder som Jyske Bank, Novozymes og Musikkens Hus, bliver du både klædt på til at arbejde organisatorisk med stress og performance, og får hands on-eksempler på, hvordan arbejdet kan se ud i praksis.

White paperet bygger på erfaringsudveksling i et Advisory Table, der består af 24 topledere, HR-professionelle samt førende ledelsesforskere og psykologer. White paperet er udgivet af PFA og Ledernes Hovedorganisation.

Læs mere og download whitepaperet her: https://www.lederne.dk/-/media/files/presse/presse-og-nyheder/white-paper_web.pdf

Del