Teamkultur

28. april 2017 08:25
Teamkultur - Styrk samarbejde i dit projektteam / Elisabeth Plum

Der er stor forskel på at lede enkeltpersoner og lede samarbejdet i en gruppe. I gruppen har du relationer til de enkelte medlemmer, men medlemmerne har også relationer til hinanden og omgivelserne. Som projektleder skal du derfor facilitere samarbejdet og skabe en kultur, hvor alle spiller hinanden gode på kryds og tværs.

På dette morgenmøde sætter vi fokus på, hvordan du skaber high performance ved at lede teamkulturen. Du får også indsigt i Team Culture™ Modellen, som kan hjælpe dig med at skabe high performance i teamet.

Teamkultur - Styrk samarbejde i dit projektteam / Elisabeth Plum

Der er stor forskel på at lede enkeltpersoner og lede samarbejdet i en gruppe. I gruppen har du relationer til de enkelte medlemmer, men medlemmerne har også relationer til hinanden og omgivelserne. Som projektleder skal du derfor facilitere samarbejdet og skabe en kultur, hvor alle spiller hinanden gode på kryds og tværs.

På dette morgenmøde sætter vi fokus på, hvordan du skaber high performance ved at lede teamkulturen. Du får også indsigt i Team Culture™ Modellen, som kan hjælpe dig med at skabe high performance i teamet.

Læs mere om Ledernes Morgenmøde for Projektledere