Pointer fra Advisory Table

144 views
11. december 2020 stress, whitepaper

 Den 26. oktober lancerede Lederne og PFA white paperet ”Sådan forebygger du stress som et element i bæredygtig ledelse”, der er en guide til dig, der ønsker at arbejde organisatorisk med forebyggelse af stress og skabe sunde virksomheder, der både har høj trivsel og høj performance. Lanceringen foregik digitalt, og du kan se de forskellige oplæg fra lanceringen under fanen Whitepaper

Det drejer sig om fire cases fra anerkendte danske virksomheder, et oplæg om ledelses-modellen som white paperet er baseret på, og et oplæg om de findings vi fandt under de Avisory Table møder, der ligger til grund for white paperet.

I denne video bliver du præsenteret for pointer og opsamling på møderne i Advisory Tablet præsenteret ved Rikke Bay Haaber, chef for strategisk sundhed i PFA, og Signe Tønnesen, chefkonsulent i Lederne. White paperet bygger på erfaringsudveksling i et Advisory Table, der består af 24 topledere, HR-professionelle samt førende ledelsesforskere og psykologer.

): Stress er blevet en faktor, man som leder bliver nødt til at forholde sig til. Både på grund af de menneskelige konsekvenser og på grund af de negative effekter det har for økonomi og produktivitet i virksomheder og organisationer. Vi tror på, at problemet med stress kan løses ved at se på årsagerne hertil, og ved systematisk at sætte ind før stress opstår.

Det lyder måske simpelt, men hvordan gør man så det i praksis? Det får du svar på i PFA’s og Ledernes white paper om forebyggelse af stress. Det er et bidrag til dig, der ønsker at lede bæredygtigt og være med til, eller sætte retningen for, at skabe sunde virksomheder og organisationer, der både har høj trivsel og høj performance.

Gennem en velafprøvet ledelsesmodel, gode råd, best practice og 10 konkrete cases fra virksomheder som Jyske Bank, Novozymes og Musikkens Hus, bliver du både klædt på til at arbejde organisatorisk med stress og performance, og får hands on-eksempler på, hvordan arbejdet kan se ud i praksis. White paperet er en guide til dig, der ønsker at arbejde organisatorisk med forebyggelse af stress og skabe sunde virksomheder, der både har høj trivsel og høj performance.

White paperet bygger på erfaringsudveksling i et Advisory Table, der består af 24 topledere, HR-professionelle samt førende ledelsesforskere og psykologer. White paperet er udgivet af PFA og Ledernes Hovedorganisation.

Læs mere og download whitepaperet her: https://www.lederne.dk/-/media/files/presse/presse-og-nyheder/white-paper_web.pdf  

Download slides fra oplægget her


Del